Logistieke diensten

Vloeibare lading

Voor het intermodale containertransport van uw vloeibare lading, geven wij de voorkeur aan het gebruik van Iso-tankcontainers. Tankcontainers zijn ontworpen volgens de ISO-standaard. Hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar en bestand tegen extreme druk en schade. Wanneer u vloeibare lading een bepaalde temperatuur moet handhaven om te kunnen worden gelost, of wanneer uw lading tijdens het zeevervoer gestold is en moet worden verhit: Navimodal Logistics vindt altijd de beste oplossing voor uw tankcontainertransport!

Wereldwijde expeditie

Wanneer u betrokken bent bij de export en import van goederen, zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Wanneer komen de goederen bij de klant aan? Hoe kan ik het transport kosteneffectief houden? Dit zijn allemaal vragen die veel kostbare tijd in beslag kunnen nemen wanneer u niet goed bekend bent met wereldwijde expeditie of intermodaal transport. Navimodal Logistics is een expert op het gebied van intermodaal containertransport en zorgt ervoor dat uw lading wordt vervoerd met de meest efficiënte en kosteneffectieve optie.

Intermodal transport

Navimodal Logistics biedt duurzame en efficiënte intermodale transportmogelijkheden per spoor en via de binnenvaart. Door het vermijden van verkeersopstoppingen en wegwerkzaamheden en het tegelijkertijd transporteren van grote hoeveelheden, kan uw containertransport zijn Europese bestemming op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier bereiken. Navimodal Logistics maakt intermodaal vervoer voor iedereen toegankelijk zonder ingewikkelde scenario’s of businesscases!