Liquid Logistics

Navimodal Liquid Solutions

Vanzelfsprekend zijn voor vloeibare ladingen andere typen verpakking nodig. ISO Tanks zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld alle soorten water, waterstofperoxide, zwavelzuur, salpeterzuur, voedingsmiddelen, oplosmiddelen, oliën, harsen of alcoholische dranken. Als een alternatief voor het gebruik van tankcontainers, is het ook mogelijk om uw goederen te vervoeren in intermediaire bulkcontainers (IBC’s), vaten of drums of in een flexitank. Alle opties zijn geschikt voor zowel gevaarlijke als niet-gevaarlijke lading.

Voordelen van het gebruik van een ISO-tankcontainer

Het gebruik van ISO-tankcontainers betekent dat uw vloeibare bulklading op een veilige, kosteneffectieve en uiterst betrouwbare manier getransporteerd wordt. Tankcontainers zijn ontworpen volgens de ISO-standaard. Hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar en bestand tegen extreme druk en schade. De kans dat de ISO-tankcontainer zal gaan lekken is nihil, ook is er geen extra verpakkingsmateriaal vereist, de tankcontainers kunnen een specifieke temperatuur handhaven voor temperatuurgevoelige lading en ze kunnen worden vervoerd over de weg, per spoor of per schip.

Value added logistics

Heeft u vloeibare producten geladen in tankcontainers die een bepaalde temperatuur moeten handhaven om te kunnen worden gelost? Of is uw lading tijdens het zeevervoer gestold en moet het product worden verhit om te kunnen worden gelost? Wij hebben de expertise in huis om u van het juiste advies en een bijpassende oplossing te voorzien. We kunnen verwarmen met stoom, warm water of zelfs met elektriciteit, inclusief temperratuurregeling en 24/7 bewaking. Bovendien kunnen wij u de extra transportkosten besparen aangezien onze verwarmingsdiensten gecombineerd worden met onze depotdiensten. Andere onderdelen van onze value added logistics (diensten die waarde toevoegen) zijn bijvoorbeeld het aanbieden van schoonmaakdiensten na het lossen van het product of het inschakelen van onze technische dienst wanneer uw container onderhoud vereist.

Intermodal tank transport

Navimodal Logistics is een expert op gebied van wereldwijde expeditie. Of het nu gaat om tankvervoer, complete afhandeling van uw internationale transport, duurzame en efficiënte transportafhandeling per spoor of andere vormen van expeditie, Navimodal Logistics biedt de beste oplossing voor uw specifieke situatie!

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Navimodal Logistics uw organisatie kan bieden? Neem contact met ons op en laat u aangenaam verrassen!